mandag 20. februar 2012

Wildlife

Vi kjørte en runde for å komme dem i forkjøpet igjen ... Vi så de gikk gjennom buskene , men så kom de ikke ut igjen .. Vi sti kanske 100 m unna budkene. Så hørte vi brølene ... Vi forsto dvs Isac forsto at de hadde mat der ... Nå var der big fight om maten .. Å høre disse brølene er helt rått .. Det er som torden!!
Plutselig får vi se en bøffel nærme seg der flokken ligger... En ensom kraftig sak .. Vi trodde kanskje det var en suicidal kandidat ! Eller så var han døv ! Han MÅTTE ha hørt brølene!Plutselig gjør to av løvene ett rykk og springer etter bøffelen SPENNENDE!!!
De gir seg ganske fort Bare to løver har vanskelig for å felle en slik okse Bøffenen kan være farlig for for få løver .. Huhuu spennende var det ! Bøffelen vender ennå en gang tilbake mot flokken .. Gal mann !! Det Isac forstår er at der kan være partneren som er tatt , og han vil inn å se etter henne! Fryktløs!!
Nå er det slik på savannen at der er faktisk mange mange som er ute på "game ride" som de kaller det . Løveflokken har utløst ett ras av biler som kommer til Gutta bak rattet har radio , og for å tilfredstille alle asiatiske ,italienske andre europeiske damer med bazooka - linser , går meldingene raskt mellom guidene! Pluselig var det laang kø av minibusser !
Så blir det relativt stilt i buskene.. Og bilene begynner å trekke seg tilbake ! Vi blir også litt rastløse og spør forsiktig om vi kanskje skal videre "Ten minutes" sier Isac .. Når alle bilene er borte starter han .. Tar en shortcut over sletta( sånn jeg kunne gjort selv :-))
Og vi stryker sakte inn mot buskene!
Dette hadde jeg ALDRI trodd jeg skulle få se EN METER fra den åpne bilen vi kjører !!!
Wildlife!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar