fredag 9. august 2013

Dag 8

Siste dagen her ved Gardasjøen . 
Den startet kl 6.00 med biltur til Pecheria og tog stasjonen .. Ferien var over for Michael Han måtte hjem og forberede seg til tre eksamener på rad til uka!
Vinken han avgårde på toget til Milano .
Tok en stopp nede i Garda og satt på en benk en stund for å se hvordan byen våknet til liv ! Det er trivelig det! 
Det ble litt bading før jeg , Nathalie ,Mats Ola og Maria tok en biltur på andre side. Sjøen .. Til Salo . Også ett nydelig sted med en flott "doma" ... Vel verdt turen !! 
Det ble middag i nabo byen her oppe på fjellet .. Det var bare to valg her .. Vi ente opp med litt deling av gruppa :-) noen spiste med en aldeles praktfull utsikt og ungdommene tok turen på pizzerian ! 
Det var aldeles praktfullt å sitte å se over sjøen .. Og når det i tillegg lynet kraftig over fjellene ble det hele magisk ! 
Når så det er sagt ble vi bare delvis Mette noen av oss .. Så vi tok like godt en runde til med pizza .. Opplevde tidenes mest ufine servitør .. Men pizzaen var god og den kom tvert ..! 
Kaffe og is med TRIVELIG folk bak kassa veide opp til gangs! Et utrolig sjarmerende sted med såååå vakkre hus!
Siste natten her ble en "blåsbort"natt .. Utemøbler rullet i vei .. Så vi fikk stå opp og berge de inn !! 
Dag 7

I dag hadde Randi bursdag !
Dagen ble tilbrakt på hotellet i ro og mak før vi satte kursen mot Sirmione! 
Der feiret vi med pizza :) 
Det er en utrolig vakker liten by man ikke glemmer !


onsdag 7. august 2013

Dag 6

Varmt og overskyet vær.. Kjenner at jeg liker det!!!! Veldig slow start i dag .. Fant en bitte bitte liten butikk i dag der hun hadde dagsfersk panini ... Søt dame!! Hatt butikken siden hun var ungpike tenker jeg :) gull å finne slikt! God frokost ble det .. Ut på dagen gikk ferden til Verona! Vakker by!!
Her er det kjærligheten dom råder !!!! 
Sjølveste Romeo&Juliet storyen la Shakespeare hit .. Og her finnes jo balkongen så klart .. Og het var det hengelåset og vegger med tyggis og plaster ??? Med navner og erklæringer ig evig kjærlighet .. Kreativt .. Ellers er jo Verona en særdeles vakker by !! Fotomoyiv over alt ! 
Og .. Mitt i centro .. Arena .. Ett Colosseum ..  !! Der er det forestillinger , opera og diverse .. Kjente at det kunne jeg ha tenkt meg .. En opera der !! 
Det ble ikke i kveld da.. Etter at vi kom "hjem" igjen kom Kekke og barna !!.. Det var jo ett av dagens highlight :) han bor
I nabolaget! :)
tirsdag 6. august 2013

Dag 5

I dag sto vekkerklokka på seks! Opp og hopp og i vei :) Vi bestemte oss for å reise nordover og ta en gondolbane på ett fjell som heter mont Baldo ! Både vi tre og Familien til Mats ola var klar til avgang litt etter kl syv ! Vi hadde fått litt tips og råd om å være tidlig ute så vi fulgte rådet fra Ygor :)  Etter en halvtimes kjøring var vi fremme .. Parkering i parkeringshus ( alltid spennende ) , ut meg folk og ting og henting av ting og saker og litt jogging og roping var hele gjengen samlet og klar OG MED I FØRSTE PULJE i gondolbanen!! HURRA!!!!!! 
Og FOR en tur .. Opp i over 1800 meter og her i fjellene trives vi! UTROLIG vakkert !! 
Dagens highlight var uten tvil når de tøffe gutta åpenbarte seg på toppen med digre ryggsekker - Paragliderer!!! 
Vi slo oss ned og bivånet mange tandemhppp ut over fjellet og Gardasjøen .. Fikk klump i halsen jeg!! Såå flott!! 
Etter kaffe og gelato (også highlight foresten..) Tok vi banen ned igjen og da kom dagens tredje highlight Kjappt KØEN av folk som skulle opp ..ned alle trapper og ut på plassen!!!!!
 Vi sendte alle STOR takk til Ygor som tipset om å være tidlig ute!! Disse folka måtte stå i timer! Og når de vet at du ikke har utdelt "kø-gen" strømmer gleden og fryden gjennom kroppen over å ga gjennomført dette utrolig smidig !! Og dagen ligger fremdeles der ...! 
Vi var nede og glade og dro videre nordover helt til endes på sjøen ! Der badet vi .. Og DU VIDE verden for en aktivitet av surfere det var der !! Artig. Se .. Og ikke nok med det .. Kitere og seilere var det også masse vis av ... Lenger sør på sjøen ! Virkelig gøy og se! 
Pizza ble det i Arcos og i kveld har vi hatt superkoselig kveldsmat sammen! 
Akkurat nå går kveldens fyrverkeri i vei .. Hver kveld skytes det no enormt .. Nå fra andre siden .. Hva feiret de tro? En tirsdags kveld .. Jeg trodde det var torden første kvelden .. Men det er skikkelig fyrverkeri!! 
Nå har roen senket seg .. De andre sover ! Jeg ligger i hengekøya..! Hører gresshoppene spiller /synger/skråler/ gnikker / plystrer / .. Hva gjør de egentlig ?? Sterk lyd er det i alle fall !! Av en eller annen grunn synes vi det er eksotisk .. Men det bråket.. Delte soloppgangen med noen av disse i dag foresten ... mandag 5. august 2013

Dag 4

I dag tror jeg at jeg har drukket fem liter vann .. Kjenner at som fjell get er varme noe man bør trene på for å takkle :) 
Stort sett ligger ved bassenget i dag ... Badet og badet ... Nesten så en hører at det freser i vannet når en overopphetet kropp glir ned i vannet ... ! Godt å ha en rolig avslappende dag! Kroppen trenger D vitaminer.. Har lagret litt i dag ! 
Dagen avsluttet vi i Bardolino med italiensk middag .. Pasta og pizza!! .... Først var vi innom Vodafone butikken ja.. Har blitt godt kjent m gutta der .. For p si der sånn.. Tester italiensk sim kort ... Interessant!! Vært noen runder i butikken der og stillt DIVERSE spørsmål.. Fått forståelse etterhvert på hvordan dette funker.. Inn med teskjed kaller vi der!! Har  nett med dette sim kortet .. Og DET liker vi alle !! 😊👍🇮🇹
Imorgen blir det utflukt ...!! Får se hvor vi havner ... 
Er strålende dag er over nå og skribenten avslutter med en stund i hengekøya !!