tirsdag 6. august 2013

Dag 5

I dag sto vekkerklokka på seks! Opp og hopp og i vei :) Vi bestemte oss for å reise nordover og ta en gondolbane på ett fjell som heter mont Baldo ! Både vi tre og Familien til Mats ola var klar til avgang litt etter kl syv ! Vi hadde fått litt tips og råd om å være tidlig ute så vi fulgte rådet fra Ygor :)  Etter en halvtimes kjøring var vi fremme .. Parkering i parkeringshus ( alltid spennende ) , ut meg folk og ting og henting av ting og saker og litt jogging og roping var hele gjengen samlet og klar OG MED I FØRSTE PULJE i gondolbanen!! HURRA!!!!!! 
Og FOR en tur .. Opp i over 1800 meter og her i fjellene trives vi! UTROLIG vakkert !! 
Dagens highlight var uten tvil når de tøffe gutta åpenbarte seg på toppen med digre ryggsekker - Paragliderer!!! 
Vi slo oss ned og bivånet mange tandemhppp ut over fjellet og Gardasjøen .. Fikk klump i halsen jeg!! Såå flott!! 
Etter kaffe og gelato (også highlight foresten..) Tok vi banen ned igjen og da kom dagens tredje highlight Kjappt KØEN av folk som skulle opp ..ned alle trapper og ut på plassen!!!!!
 Vi sendte alle STOR takk til Ygor som tipset om å være tidlig ute!! Disse folka måtte stå i timer! Og når de vet at du ikke har utdelt "kø-gen" strømmer gleden og fryden gjennom kroppen over å ga gjennomført dette utrolig smidig !! Og dagen ligger fremdeles der ...! 
Vi var nede og glade og dro videre nordover helt til endes på sjøen ! Der badet vi .. Og DU VIDE verden for en aktivitet av surfere det var der !! Artig. Se .. Og ikke nok med det .. Kitere og seilere var det også masse vis av ... Lenger sør på sjøen ! Virkelig gøy og se! 
Pizza ble det i Arcos og i kveld har vi hatt superkoselig kveldsmat sammen! 
Akkurat nå går kveldens fyrverkeri i vei .. Hver kveld skytes det no enormt .. Nå fra andre siden .. Hva feiret de tro? En tirsdags kveld .. Jeg trodde det var torden første kvelden .. Men det er skikkelig fyrverkeri!! 
Nå har roen senket seg .. De andre sover ! Jeg ligger i hengekøya..! Hører gresshoppene spiller /synger/skråler/ gnikker / plystrer / .. Hva gjør de egentlig ?? Sterk lyd er det i alle fall !! Av en eller annen grunn synes vi det er eksotisk .. Men det bråket.. Delte soloppgangen med noen av disse i dag foresten ... Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar