søndag 11. august 2013

Dag 10

Å våkne her i Toscana var bare praktfullt! FOR et hus og FOR ett landskap! Her får de det flott kommende uke ... Skulle mer enn gjerne vært her lenger.. Etter frokost dro hele gjengen til Pisa.. Ett must så klart .. Vi var ikke alene her heller.. Umulig  å ta bilder uten å få med uinteressante personer eller asiatere med paraply ... Tårnet VAR skjevt .. Og gøy var det å se alle som sto med hånden opp i været for å bli fotografert med tårnet på hånden .. Så ut som alle sto i en form for yoga stilling... Fint var det der og artig å ha vært der. Jeg og Nathalie tok farvel med hele hærlige gjengen på maccern .. Så hadde vi noen mil opp til Milano .. Kjørte kysten om Genova.. Klarte å rote oss inn i byen ( de hadde skiltet feil 😳.. Begge filer var skiltet mot Milano ) vi kom oss på rett kjøl igjen og fant både Milano  flyplass , Leiebil kontoret og hotell .. Full klaff og strålende kart leser!! 
En ting sto igjen :Duma!! Vi tømte bilen ,satte alt inn på hotellrommet , fikk skyss til flyplassen og kom akkurat til at bussen gikk til byen .. Rett til sentrum, ned på metro .. Fikk kjøpt billett og tok oss til Duma..! Millimeter fra skikkelig bom-skudd 😁😁..opp til flere ganger men vi klarte det.. Lyse hoder handler raskt.. Takk til Nathalie!! Vi kom rett .. Fikk se Duma! Kolossalt flott ! 
Så tilbake med metro og siste bussen til Malpensa !! .. Ligger på senga nå og bare reflekterer litt .. Tenk å få oppleve så mye på noen dager.. Denne gangen ble det med to av barna!!! Fantastisk koselig .. Og med mine brødre og familie ..! Uforglemmelig ! Dette må bli tradisjon!! 
Alt har gått bra .. Med bil , kjøring og alt!! 
Er bare så takknemlig !! I natt har vi aircondishen og flyet går ikke før ti på to.. God frokost og slow start på dagen!! 
Gleder meg allerede til neste Italia tur!! Mere som venter på meg her......😉


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar