fredag 5. oktober 2012

På tide å gjennoppta litt skriving!

Jeg hadde en mening når jeg oppretttet denne blogen .. Ville dele litt av det som opptar meg! Dele det til inspirasjon og oppbyggelse ..
Har jo både en hobby blog , topptrim blog og turblog ! Disse tingene er noen av de viktige ingrediensene i mitt liv :-)
Familjen min , venner og folka rundt meg er selvfølgelig i en egen bås når det gjelder viktighet , men de bloger man ikke om .. Ikke så ofte i hvertfall.

Denne sommeren har gått uten turbloging .. Men nå hiver jeg meg ut i det igjen .

Og så DET er klart.. Jeg skriver ikke om mine turer / hobbyting osv fordi de er så merkelige og at det er så spesielt det jeg gjør!
Jeg gjør det for at jeg liker å dele , og om noen blir inspirert og litt glad gjør det meg glad :-)
Og så husker jeg selv mine opplevelser .. Det er mye som går i glemmeboka .. Faktisk..! Så jeg vet ikke om det er ett dårlig tegn att det å lese sin egen blog gir en nye åpenbaringer og

De som kjenner meg vet at mitt liv ikke har vært uten homper og skjær ! Jeg har UTROLIG mye å være glad og takknemmelig for! Og jeg har en oppvekst og ett liv jeg er utrolig glad og takknemmelig for!! Jeg vet at jeg er rik !!!!

.. Men for drøye tre år siden smalt det og begge beina ble slått av under meg! De siste tre årene har det gått med noe tid til å finne veien videre og å bearbeide både en indre knusing og en yttre!

Noe av det denne tiden har lært meg at der å sitte inne , høre på brae ting , tenke på det man kan gjøre osv ikke fører til så mye forandring egentlig Man må gjøre noe...! Ikke bare tenke på å gå ... Jeg må reise meg og faktisk gå ! Det er først da det skjer noe !

Å dele det som er positivt og artig er lett .. Men livet har flere sider for alle!
Når man leser sosiale medier i dag kan mange faktisk kjenne på motløshet og bli en smule nedtrykket... ALLE har det jo såå fantastisk og opplever BARE SÅ utrolig mye fint.. soloppganger og solnedganger i middelhav og oceaner!
Mens jeg kjenner bare tomhet og kanskje kun et streif av måneskinn en gang i blant....
Bildene som skapes er ikke helt det vi kaller virkelige... Vi vet det på ett vis! Men samtidig gjør det noe med min sinnstemning der og da .
Jeg har jo samtidig tro på at vi kan være til oppmuntring for hverandre og pushe den vi møter i rett retning med det vi deler med oss ...noen enkle grep og oppmuntringer..
Jeg ønsker at det skal skinne igjennom at når solnedgangene og oppgangene skildres her finnes det også streifer av måneskinn som ikke er så fjerne i minnet!


Akkkurat nå er jeg faktisk i bevegelse .. Sitter på toget på vei til jobb .. Reiselederjobb!
Med Aktive Fredsreiser !
Turen går til Polen/Tyskland Krakow er første stopp .
Denne turen skal jeg dele med den som vil være med !
Så.. Det er bare å følge med! :-)
Aller første stopp er Oslo i kveld og til stor glede treffer jeg noen av mine kjære sønner!

Ps. En utrolig opplevelse å nyte fargespillet ute fra toget!

Tok også dette talende motivet på "Lev Vakkert" her om dagen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar